TAIDETTA KAIKILLE

Rakkaus taiteeseen on toiminut inspiraationa ja lähtökohtana Kirsi-Marja ja Jarmo Niemisen Art Pappila -taidenäyttelytoiminnalle. Art Pappila tulee esittelemään merkittävien kansainvälisten taiteilijoiden teoksia ja teossarjoja tulevien kesien taidenäyttelyissä.

Ajatus näyttelytoiminnasta on kypsynyt vuosien kuluessa. Niemiset ovat keränneet kotimaista ja kansainvälistä taidetta jo parinkymmenen vuoden ajan. Kokoelmiin on päätynyt useiden merkittävien suomalaisten ja ulkomaisten taiteilijoiden teoksia ja teossarjoja. Tyrvään Pappilan entisessä kivinavetassa järjestettävissä kesänäyttelyissä he haluavat tuoda näitä taideteoksia kaikkien nähtäväksi.

Taidekokoelmahankinnoista kesän 2019 taiteilijaksi valikoitui Henry Moore ja hänen taidegrafiikka vuosilta 1931–84. Näyttelyssä on esillä myös viisi Henry Mooren veistosta.

Näyttelyn on kuratoinut Henry Moore -säätiön monivuotinen toiminnanjohtaja David Mitchinson.

Art Pappilan näyttelytila Kivinavetta sijaitsee Sastamalan keskustassa, Liekoveden rannassa. Parkkipaikat sijaitsevat seurakuntatalon pihassa sekä Jaatsinkadulla, Kivinavetan vieressä.

YHTEYDENOTOT

Lisätietoa näyttelystä antaa
Helimaaria Utriainen
p. 050 409 0446