TAIDETTA KAIKILLE

Rakkaus taiteeseen on toiminut inspiraationa ja lähtökohtana Kirsi-Marja ja Jarmo Niemisen Art Pappila -taidenäyttelytoiminnalle. Art Pappila tulee esittelemään merkittävien kansainvälisten taiteilijoiden teoksia ja teossarjoja tulevien kesien taidenäyttelyissä.

Ajatus näyttelytoiminnasta on kypsynyt vuosien kuluessa. Niemiset ovat keränneet kotimaista ja kansainvälistä taidetta jo parinkymmenen vuoden ajan. Kokoelmiin on päätynyt useiden merkittävien suomalaisten ja ulkomaisten taiteilijoiden teoksia ja teossarjoja. Tyrvään Pappilan entisessä kivinavetassa järjestettävissä kesänäyttelyissä he haluavat tuoda näitä taideteoksia kaikkien nähtäväksi.

HENRY MOORE 2019

Taidekokoelmahankinnoista kesän 2019 taiteilijaksi valikoitui Henry Moore ja hänen taidegrafiikka vuosilta 1931–84. Näyttelyssä on esillä myös viisi Henry Mooren veistosta.

Näyttelyn kuratoi Henry Moore -säätiön monivuotinen toiminnanjohtaja David Mitchinson.

OSMO RAUHALA 2018

Kesällä 2018 Kivinavetassa oli esillä Osmo Rauhalan taidenäyttely Ennen ja jälkeen – Before and After. Näyttely koostui Rauhalan tunnetuista maalauksista ja grafiikanvedoksista sekä harvinaisista, ennen näkemättömistä luonnoksista Pyhän Olavin kirkon maalaustyön ajalta.

Art Pappilan näyttelytila Kivinavetta sijaitsee Sastamalan keskustassa, Liekoveden rannassa. Parkkipaikat sijaitsevat seurakuntatalon pihassa sekä Jaatsinkadulla, Kivinavetan vieressä. Perille pääset helposti myös bussilla tai junalla.

YHTEYDENOTOT

Lisätietoa näyttelyistä antaa
Helimaaria Utriainen
p. 050 409 0446